Produkte

Zdrukthtari ndërtimiShkallë të brendshme

Bulart Construction prodhon shkallë të brendshme nga druri I trashë dhe atë në forma dhe dimenzione të ndryshme, varësisht të kërkesave estetike dhe hapsirës ku duhet të vendosen shkallët. Ekziston mundësia për përpunim të rrethores në konstruksion vec më ekzistues të shkallëve.

Dritare

Prodhojmë dritare fikse dhe të hapura si dhe dyer-dritare nga druri I trashë, me dimenzione të standardizuara ose sipas porosisë.

Dyer

Prodhojmë dyer hyrëse dhe të brendshme nga druri I trashë me dimenzione të standardizuara ose sipas porosisë.Dalje dhe Pjergull
Bulart Construction bën prodhimin e strehëve dhe pjergullave dekoruese në të gjitha dimenzionet dhe format, në bazë të kerkesave tuaja.Strehë për makina, për restorane dhe kafene, strehë mbi hyrjet e partive, mbi terracë janë vetëm një pjesë e ofertës për strehëve që prodhojmë.
Pjergulla ne veçanti zbukuron pishinën tuaj në shtëpi.E mbuluar me pëlhurë të lehtë ose material tjetër ju siguron gjysëm hije dhe ambient të këndshëm edhe gjatë temperaturave të larta të verës. Kjo pjergull kap sipërfaqe prej 30m2, më shtylla të forta prej druri të cilat në të njejtën kohë mbulojnë edhe shkallët duke I dhënë një bukuri të jashtëzakonshme pishinës.Paisje për ndërtimBulart Construction ofron zgjidhje nga më të ndryshmet për rregullimin e oborreve tuaja. Nga oferta për paisje kopshtare mund të zgjidhni:

  • Belvederë
  • Teracë verore
  • Mobilje për kopësht
  • Shesh lojërash për fëmijë
  • Shtëpiza për vegla pune
  • Shtëpiza për kafshë shtëpiake

Këto produkte janë të prodhuara në sasi dhe dimenzione të ndryshme, në varësi të dëshirave të investitorit.

Belvederë nga druri janë zgjidhja e vërtetë për pasurimin e oborrit. Ato janë të thjeshta dhe të shpejta për demonstrim , për dallim nga ato të përpunuara nga celiku, janë më të ngrohta dhe më të pranuara estetikisht për rregullim të oborrit.Shumica parqe

Belvederë

Orendi kopshti

Gardhe

Shtëpiza për vegla pune

Shtëpi për kafshë shtëpiake
Trarë të laminuara
Bulart Construction, bëjnë përpunimin e mbajtësve të ngjitura me gjatësi maksimale prej 10 metra dhe prerje maksimale prej 20 x 60 cm.

Përpunojmë dhe mbajtës të ndrydhur , me radius të caktuar.