Проектирање и уредување

Буларт констракшн изработува идејни решенија* за сите видови објекти од 4 и 5та категорија, како и ентериерни решенија за веќе изведени објекти. Решенијата се презентираат низ технички цртежи и соодветни просторни визуелизации.


*Доколку Буларт констракшн е изведувач на проектот, тогаш проектирањето е вклучено во цената. Во спротивно, проектите се наплаќаат соодветно.
Дизајнирајте го самите вашиот дом!


Дизајнирајте го вашиот дом бесплатно од вашиот компјутер со кликање на некоја од сликите подоле...

...или превземете ја апликацијата за вашиот таблет или паметен телефон од линковите прикажани подолу.